Za naročila nad 85€, vam podarimo brezplačno poštnino.

OceanicLine Olje iz jeter polenovke – dodatek za pse in mačke.

  • bogata z maščobnimi kislinami EPK in DHK ter vitaminoma A in D.
  • ekstrahirano iz jeter divje polenovke
  • izboljšuje stanje kože, dlake ter delovanje gibalnega in živčnega sistema

Bogato z maščobnimi kislinami EPK in DHK ter naravnimi vitamini A in D, oljem, pridobljenim iz jeter divje polenovke iz trajnostnega ribištva (certifikat MSC). Redna uporaba izboljša stanje kože, dlake ter delovanje gibalnega in živčnega sistema. Popoln pri dieti BARF. Ne vsebuje barvil ali konzervansov. Surovine certificirane in testirane v akreditiranem laboratoriju.

Visokokakovostno olje iz jeter polenovke, pridobljeno iz najčistejših voda na zemlji. Polenovka, iz katerih je narejeno naše olje, živi v severnem Atlantskem oceanu. Atlantska trska poteka le pod strogim nadzorom Mednarodnega sveta za raziskovanje morja (ICES), ki določa letni skupni dovoljeni ulov (TAC). Zahvaljujoč temu z nakupom olj Pokusa, prispevate k trajnostni ribiški politiki in ohranjanju ustrezne populacije divje trske, hkrati pa svojemu ljubljenčku zagotavljate najboljše.

 

Olje iz jeter polenovke je certificirano s strani:

Certifikat MSC – torej certifikat o trajnostnem ribolovu, kar pomeni, da ribe izvirajo iz stabilnega, dobro vodenega ribištva. Prav tako zagotavlja, da ribe prihajajo samo iz zakonitih in zanesljivih virov ter da so ustrezno označene.

 

Certifikat Friend of the Sea – je projekt Svetovne organizacije za trajnostni razvoj za certificiranje in promocijo morske hrane iz trajnostnega ribištva in trajnostnega ribogojstva. Je edini sistem certificiranja, ki z istim logotipom certificira tako divje kot gojene morske sadeže. 

 

Steklenice iz vijoličnega stekla, v katere so pakirana naša olja, so najnovejša tehnološka rešitev, ki vam omogoča, da ohranite najvišjo kakovost izdelka, shranjenega v njih. UV sevanje ima krajšo valovno dolžino od vidne svetlobe in lahko negativno vpliva na snovi v olju, ki lahko hitro oksidirajo in tako izgubijo svoje zdravju koristne lastnosti. Vijolično steklo je zasnovano tako, da ščiti izdelke v njem pred škodljivim UV sevanjem in ohranja vse kvalitete olja na najvišji ravni.

Sestava: 100% ribje olje (Gadus morhua).
Analitska sestava / 100g: vlaga <0,1 %; maščoba 99,97%; EPK 8,7 g; DHK 10,1 g; Omega-3 23,1 g; Omega-6 2,4 g; vitamin D 12300 IU; vitamin A 87300 IU

Doziranje: En pritisk je približno. 2 g olja (pribl. 2,5 ml).

Mladički / breje psice: 1 g na vsakih 6 kg telesne mase
Odrasli psi: 1 g na vsakih 10 kg telesne mase
Mačke: 0,2 g na vsakih 5 kg telesne mase (priporočeno odmerjanje s pipeto)

*V kolikor je pes hranjen z briketi, uporabite polovično dozo.

Način uporabe: mešati s hrano.

Izdelano v EU. Država izvora surovine: Islandija.
Shranjujte pri 5-15 °C, v tesno zaprti originalni embalaži, na suhem mestu, izven dosega otrok. Uporabite do 90 dni po odprtju.

 

TežaNi na voljo
Linija

OceanicLine

Oblika izdelka

Tekočina

Količina

100 ml, 250 ml, 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Nedavno gledano

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Preberi več
Strinjam se
Ne strinjam se
Cod Liver Oil
10,13 24,42 
  • Tekočina
  • 100 ml
  • 250 ml
  • 500 ml
Dodaj v košarico