Za naročila nad 85€, vam podarimo brezplačno poštnino.

Pokusa Slovenija sva Tomaž in Aleksandra. Kinologija naju spremlja že od otroštva – pri nas doma so bili vedno pri hiši ptičarji ali šarivci, Aleksandra pa se je zaljubila v prinašalce. Svojo prvo vzrejno psico je kupila na Danskem in takrat se je začela tudi zgodba najine psarne.

Oba sva kinološka sodnika, vodnika lovskih psov prinašalcev in šarivcev, jaz sem inštruktor šolanja lovskih psov, Aleksandra pa vzrejna referentka ter članica vzrejne komisije. Aleksandra je po izobrazbi magistra farmacije, kar jo naredi najbolj zahtevno stranko, saj želi vedno najboljšo kakovost.
Izdelki Pokusa vsebujejo sestavine, ki so vir antioksidantov, vitaminov in mineralov. V skrbi za najvišjo kakovost, so pakirani sveži, takoj po mletju. Izdelki so proizvedeni iz naravnih sestavin, ki so deklarirane kot primerne za prehrano ljudi “human grade”. Oba zagovarjava dejstvo, da je samo najboljše dovolj dobro za naše štirinožne prijatelje, zato je pri nas Pokusa stalnica na meniju, saj res 100% verjameva v izdelke.

 

                                                                      

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Preberi več
Strinjam se
Ne strinjam se